Til oplysning

Marie Nissen er ikke længere sekretær for IASTAR.
Sekretærfunktionen varetages fortsat af Aarhus Studenterradio og ansvaret blev i sensommeren 2017 overdraget til Alice Sahinkuye, der varetager positionen frem til generalforsamlingen i 2018.

Ny sekretær for IASTAR

22-11-16

Søndag den 13. november 2016 blev der afholdt generalforsamling i IASTAR. Det var et godt og konstruktivt møde, hvor radioerne fik mødt hinanden samt udvekslet fælles visioner. På mødet blev der valgt en ny sekretær for IASTAR, som blev Marie Nissen fra Aarhus Studenterradio. Marie overtager posten fra Line Jakobsgaard Hansen fra Aarhus Studenterradio. 

 

Ny sekretær i IASTAR

02-03-16

Søndag d. 28. februar 2016 blev endnu et kapitel skrevet i IASTARs historie: Line Jakobsgaard Hansen fra Aarhus Studenterradio blev valgt til ny sekretær for IASTAR. Hun erstatter den tidligere sekretær, Jesper Pøhler, som satte sine spor som en sekretær, der altid arbejdede i kulissen.

Varmt velkommen og et stort tillykke til Line lyder fra hele DDS og det øvrige studenterradiofoniske Danmark!

IASTAR Danmark generalforsamling 2014 - ny sekretær

12-10-14

Efter seneste generalforsamling i IASTAR Danmark (12-10-2014) er Jesper Pøhler (Universitetsradioen i København) blevet valgt som ny sekretær.

Høringssvar til Kulturministeriet

28-11-05

IASTAR Danmark har i forbindelse med høringen omkring den ny bekendtgørelse om lokal radio og fjernsynsvirksomhed lavet et høringssvar til Kulturministeriet.

Vi føler, at vores eksistens som radio og tv stationer for de studerende på universiteterne er truet af:

  1. Nedskæring af støtten til ikke-kommercielle medier, som alle stationerne overlever på
  2. Høje afgifter til Koda og Gramex

I høringssvaret kommer vi med nogle ændringsforslag til, hvordan vores forhold kan forbedres.